VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

Fara animale salbatice in circuri

2012-04-30

Adevarul despre situatia animalelor salbatice din circuri

Stop it!

Fara animale salbatice in circuri - protesteaza online!

Circurile nu indeplinesc cele mai elementare conditii de tinere, inchiderea animalelor salbatice in circuri avand efecte grave asupra sanatatii si comportamentului lor.© FOUR PAWS

 Efectele vietii din circuri asupra animalelor salbatice

 

Multe animale sufera tulburari grave de comportament, au o sanatate precara, sunt subnutrite si, de cele mai multe ori, nu sunt corect sau deloc ingrijite daca se imbolnavesc. Toate acestea, din lipsa banilor sau a experientei necesare. 

 

De cel putin cinci ori pe an, circurile ambulante calatoresc dintr-un loc intr-altul, ceea ce inseamna mult stres pentru animale. Din cauza transportului pe distante lungi, animalele isi petrec mare parte din viata lor in vagoane. 


In rarele ocazii in care neregulile din circuri sunt descoperite de catre autoritati, cele mai multe dintre circuri pleaca spre o alta destinatie pentru a scapa de controale. Iar autoritatile nu pot face nimic, nici macar atunci cand se descopera incalcari grave ale legilor pentru protectia animalelor. Aceasta pentru ca nu exista posibilitati adecvate de adapostire a animalelor, precum statii de colectare sau suprafete in aer liber in parcurile zoologice. Prin urmare, de cele mai multe ori, animalele nu pot fi luate in custodie si trebuie sa suporte in continuare traiul in conditii mizere.

 

Afla mai multe!

 

Descarca Lista Rosie si citeste despre animalele salbatice din circuri


print