VIER PFOTEN App nun für Iphone/Ipad und Android erhältlich


VIER PFOTEN App Download für
AndroidAndroid

IphoneIphone

20% pentru a ajuta

2013-12-12

Ajută animalele cu 20% din impozitul pe profit

Iubitorii de animale care doresc să susţină proiectele şi campanile pentru protecţia animalelor şi deţin o firmă pot redirecţiona 20% din impozitul pe profit către VIER PFOTEN.

 

Este vorba despre o acţiune care nu presupune costuri suplimentare pentru firmă, fondurile fiind redirecţionate către fundaţia VIER PFOTEN în loc de bugetul de stat.

 

Invităm toate companiile a căror activitate se desfăşoară în conformitate cu viziunea VIER PFOTEN, adică “O lume în care oamenii tratează animalele cu respect, empatie şi înţelegere”, să susţină activitatea noastră în România.

 

IMPORTANT!
• Pentru ca suma sa fie dedusă din impozitul pe profit aferent anului curent, plăţile trebuie făcute până la 31 decembrie.
• Suma redirecţionată trebuie să fie mai mica de 3 la mie din cifra de afaceri.

 

Paşi:

-          Calcularea sumei de direcţionat către VIER PFOTEN, 20% din impozitul pe profit

 

Codul fiscal, Titlul 2, cap. 2, art. 21, alineatul 4, litera p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:
1. 3 la mie din cifra de afaceri;
2. 20% din impozitul pe profit datorat.

 -          Propunerea sponsorizării către VIER PFOTEN printr-un e-mail la marketing.romania@vier-pfoten.org

-          Încheierea unui contract de sponsorizare

 

 print